Меко казано Наглост с главно Н!

Чета днеска новните в нета (News.dir.bg) и попадам на кратко репортажче за една от любимите ми министърки,а именно Емилия Масларова. Е то бива да си нагъл,ама чак пък толкоз!

Откъде са ви парите, с които купувате имоти по Старозагорско, попитаха пенсионери социалния министър Емилия Масларова при посещението й в Кюстендил.“

Без да се смути от атаката, социалната министърка заяви, че няма и един квадратен метър недеклариран. „Всичко, което притежавам, е в имотната ми декларация. Заклевам се в децата си“, заяви Масларова. Тя обясни, че е собственик на имоти в София, Пловдив и Банско. По думите й те са закупени със заеми, пише в. „Вяра“, цитиран от news.bg.
„Аз не ви питам как сте купили жилището си“, сопна се накрая гостенката и допълни, че води дела срещу медиите, изнесли информация за нейни имоти в Стара Загора.“

Оставаше и да не го декларира и щеше хептен да е нагло.Та винаги ми е било интересна логиката на нашите политици,щом съм го декларирал значи си е мое и всичко е законно.Дотук добре повече ми е интересно с какви средства са закупени тез имоти.Винаги казват кредити.Хубаво и с това съм съгласен,ама как става номера да имаш кредити за милиони лева(евро) и т.н.,вноските по тях да са огромни,и те да бъдат обслужвани навреме с една заплата пък била тя и министърска или депутатска?!

Интересно нали?

Другото което е ,абе мноу сте нагли ве ей!

„Аз не ви питам как сте купили жилището си“

Ами как мога да съм го купил е ясно.

1.Наследствено.

2.Пари от гурбет(тая нали щеше да внася виетнамци не знам какво стана)

3.Кредити(обикновенно жилището е преипотекирано)

4.Кредит необслужван(вариянта чакам всеки момент да ме изгонят)

5.В брой(обикновенно съм от т.нар. политически елит,или от техният субелит(да се разбира обслужващ персонал)имам достъп до обръчи от фирми общо взето – имаме някъде в целата схема и не ми липсва пара за злоупотреба).

Аман от нагли и некъдърни политици!

This article was written by orlio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.