Здраве и „любими министри“

По правило откакто Иван Костов въведе прословутата здравна реформа любимци във всеки кабинет ми се очертават не кои да е, ами здравните министри. Сега и този главанак няма да направи изключение от общото правило:

„Не може да имаме Закон за задължително здравно осигуряване и той да се нарушава, като има над милион неосигурени.

Това каза новият министър на здравеопазването д-р Божидар Нанев тази сутрин пред БНТ.

„Тези хора трябва да бъдат лекувани, но както има санкции срещу тези, които не си плащат данъците, трябва да има и санкция срещу тези, които не си плащат здравната осигуровка“, категоричен бе министърът. Той обаче уточни, че за това трябва да има законова обосновка, предаде БГНЕС.“

Абе аланхолоу кога стана министър кога започна да размахваш пръст? Защо не вземеш и да си пооправиш корупцията и да се опиташ да се справиш с т.нар. „бяла мафия“, ами си тръгнал прсът да ми размахваш от първият ден?!

Ей това със глобите всеки в тази държава всеки го знае. А и случайно да си ходил на доктор, ако не си здравно осигурен да знеш какво ти се случва,ч е няма спешен няма не спешен си плащаш за всичко.

Сега да кажа още нещо. Аз съм здраво осигурен, но странно защо не се чувствам такъв, ами досега съм си плащал, за кардиолог, за УНГ, за една камара изследвания. ЗАЩО?

Ами защото такава е оправията в здравното министерство и в цялото зравеопазване, така че преди да започнете със санкциите към тези които не плащат здравни осигуровки вземете се поинтерсувайте защо не плащат. Сигурен съм, че ще разберете много неща при това доста интересни и (не)забавни за ставащото около вас.

Един съвет Ни мой с ругите напред от първиу ден, че ще си строшиш кратуната дебела.

Ай сполай драги ми смехурко 🙂

This article was written by orlio

One thought on “Здраве и „любими министри“”

  1. Много е зле сайтът ми, ако изобщо мяза на такъв

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.