Този който е решил,че ТАЕ-ВО то е женски спорт,явно е спал на течение или хал хабер си е нямал за какво иде реч.От доста време ,да не казвам от три години с милото все се каним да започнем да тренираме TAE-BO,но все или нямаше време или пък ни мързеше.Та днеска настъпи ГОЛЕМИЯТ ДЕН!От два месеца милото ме врънка ,проверява ,в Интернет обажда се в един клуб и днеска се замъкнахме до залата.Отидохме в Боди-арт „Кали“ намира се на стадион „Васил Левски“ вход 1,и се минава през фитнес „Боевски“,само че кой да ти каже та направихме за загрявка една почетна обиколка на стадиона,ако някой се интересува националният стадион се обикаля точно за 10 мин.Криво-ляво намерихме залата.Там за мен последва леко неприятна изненада-нямаше мъжка съблекалня.Това за малко да ме откаже,но отидох малко по надолу в коридора та се преоблякох.Влязохме в залата,доста добре изглежда.Вътре се продава минерална вода и нормалните за такива места разни „медицински напитки“ да ги нарека :).Платихме си.Дойде момчето и започна тренировката.Леле майко.То това си било живо бойно изкуство бре.Не се спряхме през цялото време от подскачане,шутове,колена и тупаници 🙂
За сравнение мога да кажа,че съм тренирал Tae-kwon-do преди време,но това ми се видя по- натоварващо и по-трудно.На 10 та-та минута вече исках да си ходя,ей това обездвижването си е майката тракало.Та изкарах криво-ляво половината тренировка и с милото решихме да си ходим.Няма да мрем в залата я 🙂 .Тук последва втората неприятна изненада,нали съм мъж,а мъжка съблекалня няма.Следователно няма и душ(ей после имало дискриминация от мъжете върху жените,а са де 🙂 ).Та позабърсах се с хавлията и с фланелката с която тренирах,а тя вече беше плувнала в пот,преоблякох се,изчаках милото и едвам си тръгнахме от TAE-Bo то.Засега мислим да не се отказваме,ама явно трябва да се говори с инструктора за по-бавно темпо,или пък постепенно да удължаваме времето на тренировката докато стигнем заветният 1 час :).Отделно ще взе да се поинтересувам къде аджеба мога да се къпя,че смърдящ по улиците на София не ми се ходи.
Общо взето ми хареса,трудно,но хубаво.И TAE-BO си е хубав спорт,който не е само за жени повярвайте ми!
🙂

Здравейте!Казвам се Орлин и съм роден на 31.03.1975г.Не знам дали е нужно да споменавам но компютрите са ми едно от любимите неща.Откакто видях Правец-82 в общи линии не съм мирясъл:-).Интересувам се от Комуникационни Технологии и ИТ като цяло.Тове е поредният ми опит за блог,но този път вече със собствен хостинг;-).Ами това надявам се да Ви бъде забавно:-)

4 отговора за “TAE-BO”

  • Не се напрягай веднага- вредно е и няма да имаш полза.Бавно и постепенно натоварване- тренерът не знае какво е здр. ти състояние! Много му пука. На Раковска до светоф. за нашето у-ще също има зала. Там може да са по- добри условията и ви е по- близо!Като ви е з първи път, тоя на къв ми се прави!!!

  • daa mn e gadno obezdwijwaneto 4ak kato se razdwiji6 malko i vijda6 kakav sopol si stanal… :)))
    A za stadiona brat trqbva mn da si bil obezdwijen 4e 4ak za deset minuti da go obikoli6 :))

  • Кой води в Боди Арт Кали? Аз си търся зала, че моят инструктор се премести и ми е неудобен часа. Тренирам плътно 7 години тае-бо и единият час не ми е проблем. Но ако искате да има резултат, не се отказвайте и трябва да сте много упорити.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.