И така дойде време за кратка равносметка на изминалата година. Спокойно мога да кажа, че по-отвратителна, тегава, мършава, скапана и…тук ще спра с епитетите, тъй като мога да ги изборявам до утре. Общо взето, ако можех бих си пожелал никога да не ми се бяха случвали нещата, които ми се струпаха на главата тази година.

Започна се още от Нова година, на 2-ри януари сутринта бях в „Токуда“ да ми оправят ушите. Чудесен старт на Новата година.
След това се случиха една камара, така наречени преразпределения на пазара. Създадоха се за пореден път изкуствени монополи, което в България не може да се случи 🙂 ХА ХА ХА ХА.
Фирмата започна да залита леко надолу, но имаше някаква надежда.
После за капак на всичко обраха шефа ми, ама който си е роден с късмет не му е писано да мре. След като го бяха поизгърбили, понаръгали и понабили – оживя. Само, че щетата, която му бяха нанесли беше достатъчна да засили фирмата още по-зверски в икономическото блато.
Три седмици след обира, каръка явно беше решил да ме преследва плътно, и докато карах ролери се потроших много зверски.
Стигна се до операция в „Пирогов“, слагане на пирони и още една камара простотии.
Тъкмо ме бяха изписали от „Пирогов“ и стана друго чудо. Приятелката ми и тя падна от ролери. И стана ЧУДООООО, аз с потрошена лява китка, тя с потрошен десен лакет. Ситуация – БОНБОН!
Как сме се оправяли в тази ситуация не ми се говори.
Тъкмо се бях позакрепил, бяха ми махнали гипса и бях започнал да ходя на рехабилитация. И на тъпият ми шеф му хрумна гениалната идея да слива обектите, като избра обекта в който щяха да го убият. Тъпак 🙂 Много му се кефех.
А докато ми се случваха нещата, ми бяха дали болничен, но все пак трябваше да ходя и на работа, щот разбираш ли ме осгигурявали на минимална работна заплата и на 4 часов работен ден.
Та след като събрахме обектите, се оказа, че няма място за всички и трябваше да се разделим. И до ден днешен ме е яд, че не го дадох на „Инспекция по труда“. Както и да е, стигна се до такава ситуация, че останах изведнъж без работа.
След около месец търсене ми се усмихна късмета и се случи едно от малкото хубави неща за тази година. Смених си работата, и в момента работя във фирма, в която колегите са супер и това, което правя ми харесва. Само ме хваща яд, че закъснях с тази промяна поне с 5 години.
И понеже счупването, закриването на обекта и т.н. са свързани процеси. С гаджето ми бяха ме принудени да освободим квартирата и да се преместим да живеем при майка ми. Просто супер 4 човека на 50 квадрата 🙂

По принцип не съм завистлив, но наскоро разбрах, че бившият ми шеф добре си е оптимизирал разходите 🙂 Започнал да играе комар, като сумата, която бил набутал до момента била към 100.000лв. Супер 🙂 Ега душата да си набута 🙂
Тука може много хора да се учудят, че мога на някой да пожелая това, но за човек, на който съм му отворил очите: кое как става и съм му докарвал печалби между 12.000-15.000лв на месец , и накрая се разделихме докато съм имал най-голяма нужда от средства, няма какво да дуго да му пожелая.

И сега, ще пожелая на всички никога да не изпадат в такава ситуация, и Новата Година да бъде в пъти по-весела и щастлива от изминалата. И на никой да не му се случва и 1/10 от това, което преживах през 2010.
Аз лично си пожелавам да я забравя!

Здравейте!Казвам се Орлин и съм роден на 31.03.1975г.Не знам дали е нужно да споменавам но компютрите са ми едно от любимите неща.Откакто видях Правец-82 в общи линии не съм мирясъл:-).Интересувам се от Комуникационни Технологии и ИТ като цяло.Тове е поредният ми опит за блог,но този път вече със собствен хостинг;-).Ами това надявам се да Ви бъде забавно:-)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.