От доста време насам с Роси не бяхме излизали на разходка. Вчера решихме да се поразходим и отидохме до НДК. Видяхме прословутите изкопи за метрото. Наистина яко са разкопали пред „Магурата“. По „Витошка“ не ходихме но мисля, че не сме изпуснали много. Пред НДК имаше изложба на фотографии. Признавам някои бяха убийствено добри, но други въобще нямаха място там. Докато се разхождахме ни направи впечатление, че има някакви много сранни хартиени лентички с които е осеян целият площад пред НДК. Оказаха се реклама по случай 15 – ия рожден ден на М-тел. Ебаси рекламата да замърсиш центъра на София с някакви хартии.Много кул баси. Отидхме до „Моста на влюбените“ там доразгледахме още фотографии, поседяхме на моста, поговорихме си. После се прибрахме, и от доста време насам се почувствах отпочинал.

Здравейте!Казвам се Орлин и съм роден на 31.03.1975г.Не знам дали е нужно да споменавам но компютрите са ми едно от любимите неща.Откакто видях Правец-82 в общи линии не съм мирясъл:-).Интересувам се от Комуникационни Технологии и ИТ като цяло.Тове е поредният ми опит за блог,но този път вече със собствен хостинг;-).Ами това надявам се да Ви бъде забавно:-)

Един коментар за “Разходка”

  • Добре дошъл тук .Радвам се за твоята разходка.Много приятно чувство остави у мен след прочитането.дано имаш още такива поводи и творби.Успех! Ще се радвамако ни гостуваш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.