Днеска докато вървях по Раковска ми направи впечетление,че  района от ул.Иван Вазов към Кристал пак е отцепен от полицаи.Повървях и натам и се сетих,че сигурно пак Кремиковци протестира.Мдам отгоре се задаваше група родни металурзи развяващи знамена, а пред тях вървеше микробус с техника за агитация.По едно време от микробусчето пуснаха една много хубава песен на „Щурците“-„Клетва“.

И се сетих,като по-малки как я бяхме преиначили.

На припева викахме вместо „да Му подам ръка и в лош за мене час“ – „да му Го дам в ръка и в лош за мене час“.Да ме извиняват Кирил Маричков и компания,ама лапешка му работа. 🙂

Та се замислих,колко беше подходящ лапешкият ни вариянт.После се сетих за пъвите митинги,избори,протести,кризи… И ми стана гадно.Ебати тогава бях хлапе на 14-15 години сега съм мъж на 34.

А те си ни го подават в ръка постоянно!!!

Пфууу ей така ми минаха годините в чакане и стягане на коланите мамицата им мръснишка ей!

За 20 години никакво развитие!Ебати тъпата държава!

Здравейте!Казвам се Орлин и съм роден на 31.03.1975г.Не знам дали е нужно да споменавам но компютрите са ми едно от любимите неща.Откакто видях Правец-82 в общи линии не съм мирясъл:-).Интересувам се от Комуникационни Технологии и ИТ като цяло.Тове е поредният ми опит за блог,но този път вече със собствен хостинг;-).Ами това надявам се да Ви бъде забавно:-)

Един коментар за “Разсеяни мисли и протести”

  • Уааау! Сууупер!Много емоционално и за съжаление ТОЧНО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.