Направо не е истина,но за сетен път се убедих,че каквото човек си направи и Господ не може да му направи.Изведнъж какво стана не знам,но се провалям в три супер важни и интересни занимания за мен.

Първо се провалих в едно от обещанията си,което най-много ме боли.Послед ме зацафариха на един от тестовете по немски,накрая днеска реших да правя тест на Cisco  за статична маршрутизация.Направо ми се реве резултата беше повече от плачевен вързах едвам 43%.Направо ме е срам да го напиша,по принцип почти нямам тест който да е под 70-80%.Направо не знам какво става.Но в момента,като седя и го пиша и си мисля,че само единствено и само аз съм си виновен.По върпоса за обещанието-липса на воля.По въпроса за немския и Cisco теста липса на достатъчна подготовка.На всичко отгоре в момента устната ми се е подула в лявата страна явно ще ми избива херпес-баси,дано се свърши.Явно съм в някаква дупка-занимаващите се с астрология са по наясно как се наричат такива неща,но за мен в момента се наричат прекалена самоувереност и слаба подготовка…. уф пак ме хвана яд,като се сетя само.

Дано нещата започнат да се пооправят,че направо не знам!

Здравейте!Казвам се Орлин и съм роден на 31.03.1975г.Не знам дали е нужно да споменавам но компютрите са ми едно от любимите неща.Откакто видях Правец-82 в общи линии не съм мирясъл:-).Интересувам се от Комуникационни Технологии и ИТ като цяло.Тове е поредният ми опит за блог,но този път вече със собствен хостинг;-).Ами това надявам се да Ви бъде забавно:-)

2 отговора за “Провал след провал”

  • Не е провал, а голяяяма умора, нали вече ти казах! Починете си повече и след това пак. След това на два езика курсове- трябва да си леееко чалнат!

  • Трябва да се пие нещо за имунната система!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.