Начало > Ежедневие, Настроение > Провал след провал

Провал след провал

12 декември, 2008 Коментирай Go to comments

Направо не е истина,но за сетен път се убедих,че каквото човек си направи и Господ не може да му направи.Изведнъж какво стана не знам,но се провалям в три супер важни и интересни занимания за мен.

Първо се провалих в едно от обещанията си,което най-много ме боли.Послед ме зацафариха на един от тестовете по немски,накрая днеска реших да правя тест на Cisco  за статична маршрутизация.Направо ми се реве резултата беше повече от плачевен вързах едвам 43%.Направо ме е срам да го напиша,по принцип почти нямам тест който да е под 70-80%.Направо не знам какво става.Но в момента,като седя и го пиша и си мисля,че само единствено и само аз съм си виновен.По върпоса за обещанието-липса на воля.По въпроса за немския и Cisco теста липса на достатъчна подготовка.На всичко отгоре в момента устната ми се е подула в лявата страна явно ще ми избива херпес-баси,дано се свърши.Явно съм в някаква дупка-занимаващите се с астрология са по наясно как се наричат такива неща,но за мен в момента се наричат прекалена самоувереност и слаба подготовка…. уф пак ме хвана яд,като се сетя само.

Дано нещата започнат да се пооправят,че направо не знам!

 1. bluerain
  14 декември, 2008 в 18:13 | #1

  Не е провал, а голяяяма умора, нали вече ти казах! Починете си повече и след това пак. След това на два езика курсове- трябва да си леееко чалнат!

 2. bluerain
  14 декември, 2008 в 18:16 | #2

  Трябва да се пие нещо за имунната система!

 1. 0 trackbacks