Начало > Windows Vista, В помощ на потребителя, Софтуер, Хардуер > Подкарване на @irLan рутер и лаптоп с Vista

Подкарване на @irLan рутер и лаптоп с Vista

Колкото до този проблем,ще кажа само едно „Надежда всяка вий тука оставете“.Не си губете времето Вистата няма да се закачи за рутера.Никога не съм брал толкова много ядове с хардуер и ОС.Разчовъркал съм абсолютно всички опции и на Вистата и на рутера резултат никакъв.При лаптоп с XP нямаше никакви проблеми.Не знам кое от всичко беше виновно Вистата,рутера,или wireless чипа- Atheros 5007.В тази комбинация но с рутер на linksys,нещата отлетяха.За момента не препоръчвам на никой да се мори с @irLan и Виста,след време може би няма да има проблеми,но за момента ползвайте хардуер било то и безжичен рутер,който да е „Vista certified“.

 1. Snepsa
  9 ноември, 2008 в 20:53 | #1

  Относно модела на @irLAN – WR04 – имам приятел системен администратор, който ми препоръча да си го купя. Досещате се, аз съм с лаптоп с Виста… Момчето се поизпоти 2-3 пъти, говори по телефона с фирмата и накрая го подкара. Рутерът е безпогрешен, стига да има кой да го накара да тръгне.
  За съжаление, натиснах RESET и сега не се оправям сам… шанс 🙂

  Но рутерът работи перфектно и е на отлична цена.

 2. 14 ноември, 2008 в 13:53 | #2

  Не виждам,нищо хубаво в това един рутер да не може да тръгне заради ОС пък било то и Виста.Съвета ми е връщай,го тоя боклук докато е време и си вземи нещо по-читаво от рода на Linksys,etc.Особенно пък някой модели на Linkys позволяват upgrade на firmware,и доста разширяват възможностите им.А специално за @irLAN WR04,мога само да ти кажа,че няма настройка по-която да не пипнах,и магарето не ще да тръгне и това е.BTW не искам да звучи пресилено но повярвай ми разбирам кога и къде да пипам,не са били опити на проба и грешка.За мен това е пълен боклук и голяма загуба на време.Така,че просто им го върни 🙂

 1. 0 trackbacks