Е това вече ми идва в повечко.Досега все ми се беше случвало,но този път ми призля.Така да ме изкопират е не е истина просто.Преди малко докат разглеждам търсенията едно ми се наби на очи измама + Прага.През лятото бях постнал личен мой опит за опит за измама с кредитна карта Виза в Прага.
Колко бях учуден,след като Google ми върна резултат и с един сайт за който за първи път чувам.Сега най-интересното е,че сайта създаден за да предпазва от измами,а самият сайт явно няма механизъм за защита от такива.Та там си намерих статийката директно copy/paste само,че като автор се мъдри някакъв asen.Абе ей,след като поддъжате такива сайтове базирани на потребители,що не вземете да ги помодерирате малко А?Толкова ли е трудно да пуснете една заявка в Google да видите аджеба дали няма някъде написано нещо едно към едно с това във вашият сайт.
BTW никъде в този сайт не съм написал,че информацията в него е свободна достъпна нали?
Сега ще им драсна един майл та поне да се позовът на източник.Пфу! Аман!
О Боже колко удобно:
„Сайта не носи отговорност за съдържанието и достоверността
на информацията, публикувани в този сайт!“
Ами за какво носите отговорност за печалбата от рекламите,които се въртят ам?

Здравейте!Казвам се Орлин и съм роден на 31.03.1975г.Не знам дали е нужно да споменавам но компютрите са ми едно от любимите неща.Откакто видях Правец-82 в общи линии не съм мирясъл:-).Интересувам се от Комуникационни Технологии и ИТ като цяло.Тове е поредният ми опит за блог,но този път вече със собствен хостинг;-).Ами това надявам се да Ви бъде забавно:-)

5 отговора за “Плагиатството в Интернет”

  • Аз скоро открих един плъгин за защита на съдържанието на блога, който обаче не предпазва от крадене на текст от четците. За тази цел авторът на плъгина препоръчва да се избере опцията за показване на непълен текст в четците, а аз съм върло против това.

    Все пак си активирах плъгина, поне да се знае, че може да имам някакви претенции. Още не съм се запознала както трябва с лицензите и е срамота – ще трябва да се коригирам.

  • Да не мислиш, че печелят кой знае колко от реклама?

  • Мисля,че и една стотинка да са спечелили на гърба ти по този начин е много 🙂
    Иначе има хора с това се издържат.С реклами имам предвид 🙂

  • За разлика от гореспоменатите конкуренти Излъган™ потдържаме 100% автентичност на сигналите. Очаквайте съвсем скоро и няколко нови фунционалностти от izlugan.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.