Начало > Плагиатсвто > Плагиатството в Интернет

Плагиатството в Интернет

Е това вече ми идва в повечко.Досега все ми се беше случвало,но този път ми призля.Така да ме изкопират е не е истина просто.Преди малко докат разглеждам търсенията едно ми се наби на очи измама + Прага.През лятото бях постнал личен мой опит за опит за измама с кредитна карта Виза в Прага.
Колко бях учуден,след като Google ми върна резултат и с един сайт за който за първи път чувам.Сега най-интересното е,че сайта създаден за да предпазва от измами,а самият сайт явно няма механизъм за защита от такива.Та там си намерих статийката директно copy/paste само,че като автор се мъдри някакъв asen.Абе ей,след като поддъжате такива сайтове базирани на потребители,що не вземете да ги помодерирате малко А?Толкова ли е трудно да пуснете една заявка в Google да видите аджеба дали няма някъде написано нещо едно към едно с това във вашият сайт.
BTW никъде в този сайт не съм написал,че информацията в него е свободна достъпна нали?
Сега ще им драсна един майл та поне да се позовът на източник.Пфу! Аман!
О Боже колко удобно:
„Сайта не носи отговорност за съдържанието и достоверността
на информацията, публикувани в този сайт!“
Ами за какво носите отговорност за печалбата от рекламите,които се въртят ам?

Categories: Плагиатсвто Tags:
 1. 7 януари, 2009 в 01:08 | #1

  Аз скоро открих един плъгин за защита на съдържанието на блога, който обаче не предпазва от крадене на текст от четците. За тази цел авторът на плъгина препоръчва да се избере опцията за показване на непълен текст в четците, а аз съм върло против това.

  Все пак си активирах плъгина, поне да се знае, че може да имам някакви претенции. Още не съм се запознала както трябва с лицензите и е срамота – ще трябва да се коригирам.

 2. 7 януари, 2009 в 10:23 | #2

  Ще го погледна!
  Мерси много 🙂

 3. bluerain
  18 януари, 2009 в 20:33 | #3

  Да не мислиш, че печелят кой знае колко от реклама?

 4. 19 януари, 2009 в 18:47 | #4

  Мисля,че и една стотинка да са спечелили на гърба ти по този начин е много 🙂
  Иначе има хора с това се издържат.С реклами имам предвид 🙂

 5. 9 февруари, 2009 в 05:04 | #5

  За разлика от гореспоменатите конкуренти Излъган™ потдържаме 100% автентичност на сигналите. Очаквайте съвсем скоро и няколко нови фунционалностти от izlugan.com.

 1. 0 trackbacks