Е няма такъв слаб филм.Жалко само за големите имена на Пиърс Броснан и Ким Катрал.Ще ме извинява Роман Полански, но очаквах в пъти по-добър филм.Не знам.Сюжета предразполагаше към доста по-интересно действие,което така и не се случи.Да не говорим за наивността на главният герой.Е от него разбира се не се искаше да бъде Джеймс Бонд в журналистиката. Но се предполага,че един средноинтелигентен човек няма да хукне да се срещне с този и онзи за да разбере какво точно е скрито.И малките деца вече знаят,че да се закачаш с хората от спец. службите не е особено полезно.Да не говорим как този идиот хукна да разправя на първият срещнат какво е открил.И накрая за какво изпрати бележка с разкритието,че жената на бившият министър-председател на Англия е била вербувана от ЦРУ?

Много странно защо ли изпрати бележката само на нея?!

И много интересно завърши филма – главният герой (рядко тъпият писател) беше бутнат от кола.

Боже! Колко оригинално само?

Всички знаем как свършват глупаците, които си врът носа там където не трябва,но толкова банално беше поднесено,че ми се сгади чак.

Слабо  МНОГО слабо!!!

Здравейте!Казвам се Орлин и съм роден на 31.03.1975г.Не знам дали е нужно да споменавам но компютрите са ми едно от любимите неща.Откакто видях Правец-82 в общи линии не съм мирясъл:-).Интересувам се от Комуникационни Технологии и ИТ като цяло.Тове е поредният ми опит за блог,но този път вече със собствен хостинг;-).Ами това надявам се да Ви бъде забавно:-)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.