Чета днеска новните в нета (News.dir.bg) и попадам на кратко репортажче за една от любимите ми министърки,а именно Емилия Масларова. Е то бива да си нагъл,ама чак пък толкоз!

Откъде са ви парите, с които купувате имоти по Старозагорско, попитаха пенсионери социалния министър Емилия Масларова при посещението й в Кюстендил.“

Без да се смути от атаката, социалната министърка заяви, че няма и един квадратен метър недеклариран. „Всичко, което притежавам, е в имотната ми декларация. Заклевам се в децата си“, заяви Масларова. Тя обясни, че е собственик на имоти в София, Пловдив и Банско. По думите й те са закупени със заеми, пише в. „Вяра“, цитиран от news.bg.
„Аз не ви питам как сте купили жилището си“, сопна се накрая гостенката и допълни, че води дела срещу медиите, изнесли информация за нейни имоти в Стара Загора.“

Оставаше и да не го декларира и щеше хептен да е нагло.Та винаги ми е било интересна логиката на нашите политици,щом съм го декларирал значи си е мое и всичко е законно.Дотук добре повече ми е интересно с какви средства са закупени тез имоти.Винаги казват кредити.Хубаво и с това съм съгласен,ама как става номера да имаш кредити за милиони лева(евро) и т.н.,вноските по тях да са огромни,и те да бъдат обслужвани навреме с една заплата пък била тя и министърска или депутатска?!

Интересно нали?

Другото което е ,абе мноу сте нагли ве ей!

„Аз не ви питам как сте купили жилището си“

Ами как мога да съм го купил е ясно.

1.Наследствено.

2.Пари от гурбет(тая нали щеше да внася виетнамци не знам какво стана)

3.Кредити(обикновенно жилището е преипотекирано)

4.Кредит необслужван(вариянта чакам всеки момент да ме изгонят)

5.В брой(обикновенно съм от т.нар. политически елит,или от техният субелит(да се разбира обслужващ персонал)имам достъп до обръчи от фирми общо взето – имаме някъде в целата схема и не ми липсва пара за злоупотреба).

Аман от нагли и некъдърни политици!

Здравейте!Казвам се Орлин и съм роден на 31.03.1975г.Не знам дали е нужно да споменавам но компютрите са ми едно от любимите неща.Откакто видях Правец-82 в общи линии не съм мирясъл:-).Интересувам се от Комуникационни Технологии и ИТ като цяло.Тове е поредният ми опит за блог,но този път вече със собствен хостинг;-).Ами това надявам се да Ви бъде забавно:-)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.