Миналата седмица в неделя, докато бях на работа започна леко да ме понаболява гърлото и да се чуствам отпаднал, което до вечерта премина в температура и втрисане. Едвам си доизкарах смяната и с мъка се прибрах вкъщи. На следващият ден отидох при личната лекарка, която ми заяви, че ще се видим още едим път с нея в сряда, и че докрая на седмицата съм си вкъщи болнични. Изписа ми антибиотик и още една камара лекарства.
Роси едвам ме хранеше, тъй като отказвах да ям каквото и да е било, но все пак успяваше да ме накара да хапна.
Във вечерните новини започнаха да дават, че София и не знам кои си региони били в „предгрипна епидемилогична обстановка“. Това последното докато го напиша си изкривих пръстите 🙂
В сряда след поредното посещение и убеждение от страна на личната, че вече нямам температура ми пусна болничният лист с до болка познатата диагноза ОВИ (Грип).
Прибрах се и в една от поредните новинарски емисии гледах някаква жена от РИОКОЗ София, която обясняваше, че на личните лекари били раздадени безплатни противогрипни препарати.
– Е Да, ама Не!
Те такова животно Нема!
Има рецепта с антибиотик и тва е!
След това и един друг личен лекар потвърди, че такива препарати никой не им е раздавал на личните лекари и няма намерение да им раздава разбира се.
Та се чудя тези от РИОКОЗ що лъжат?
Сега преди малко в новините по bTV не знам дали беше същата жена от РИОКОЗ този път разправяше, как можело личните лекари да отидат да се вземат такива препарати от не знам къде си, по не знам къв си ред.
Това значи, че никой нищо няма да получи.
Както и да е.
На мен започна да ми минава с рецептата от личната и без „безплатните противогрипни лекарства“, които явно са обещани от РИОКОЗ, но разбира се тактично не са дадени.
По принцип аз за нещо, което е безплатно от държавата и става въпрос за здраве не вярвам.
Не вярвам и някой да получи от тези „безплатни“ лекарства.
Както и да е.

Пожелавам на всички да не се разболяват, и да не им се налага да се тъпчат с антибиотици и други лекарства.

Здравейте!Казвам се Орлин и съм роден на 31.03.1975г.Не знам дали е нужно да споменавам но компютрите са ми едно от любимите неща.Откакто видях Правец-82 в общи линии не съм мирясъл:-).Интересувам се от Комуникационни Технологии и ИТ като цяло.Тове е поредният ми опит за блог,но този път вече със собствен хостинг;-).Ами това надявам се да Ви бъде забавно:-)

2 отговора за “Болнични”

  • Ако успея тази вечер ще приложа лечение и ще започне подобрението.Ако не-утре е пълен деня,вероятно неделя-дано да изтрае дотогава.И аз съм притеснена, защото зная че от това лечение зависи и моята любов.Ще опитам след малко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.